Гнилі яблука. Про ставлення і рішучість

Гнилі яблука історія Історії


Історію розповів мій приятель.


«Все дитинство я прожив в приватному будинку.
У нас був великий сад. І льох. У ньому ми зберігали яблука. Їх було дуже багато. Але деякі яблука трохи підгнивали.

Мама просила тата завжди є їх першими. Адже якщо відрізати половинку, а іноді четвертинку, то яблуко майже хороше. А викидати шкода.
Поки ми з’їдали одні підгнилі яблука, встигали підгнити інші. І тоді ми їли вже їх.

У підсумку, що я пам’ятаю про дитинство? Все дитинство я жер гнилі яблука.
Але ж можна було просто один раз викинути гнилі та їсти стиглі й смачні ».


Так і в житті.
Найчастіше грань між «нормальним» і «найкращим» доволі легко долається.
І в 99% випадків це не питання грошей, це питання ставлення і рішучості.
Я жодного разу не пошкодував, коли вибирав найкраще. І багато разів пошкодував, що пішов на компроміс.
Просто в один момент важливо зважитися і викинути «гнилі яблука» зі свого життя”.

Автор – Андрій Федорів (https://www.facebook.com/andriy.fedoriv).

Редакція UWAY старається підбиратии для вас найцікавіші матеріали.

Додати коментар