Новорічна страва “Солодка курка” (Курка в компоті)

Солодка курка в компоті страва

Новорічна страва “Солодка курка” або “курка в компоті” готується дуже легко. Для приготування нам знадобиться кіло курячого філе, 300 грам сухофруктів (чорнослив, родзинки, курага), сіль та перець.

Курка в компоті – процес приготування

Щоб зробити смачнючу новорічну страву для справжніх гурманів треба: покласти на пательню шматки порізаного філе, залити їх водою (вода має на половину втопити м’ясо), висипати до курки сухофрукти, додати лавровий лист, сіль та перець за смаком. Поставити все в духовку на одну годину та двадцять хвилин. Нехай ваша новорічна страва добряче запечеться.

Важливо періодично втручатися в процес приготування м’яса в духовці. Коли вода закипить, час від часу, поливайте курку окропом, в якому вона готується. Тоді на страві з’явиться  хрустка скоринка.

Новорічна страва “Солодка курка” або “Курка в компоті” найкраще смакує з рисом.

Рекомендуємо також спробувати приготувати новорічний салат “мавпочка”, який зробить зустріч Нового 2016 року яскравішою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Найкраща подяка автору за статтю - репост в соцмережах!

(Оцінок ще немає)
avatar
  Subscribe  
Повідомити про